Technische deuren

Reeds jaren zijn wij expert in het aanbieden van technische oplossingen voor elke situatie.

Brandwerende deuren

Brandwerendheid is niet alleen wenselijk in veel gebouwen, het is wettelijk voorgeschreven. Uw project kan niet opgeleverd worden of openen zonder aan alle brandeisen te voldoen. Daarom zijn de juiste certificaten heel belangrijk, in combinatie met de correcte montage. Met onze brandwerende deursets voldoet u aan alle wettelijke eisen.

Akoestische deuren

Om geluidshinder te reduceren en u een verhoogd akoestisch comfort te bezorgen, biedt ons akoestisch gamma u een waaier aan akoestisch verbeterde deuren aan. Dit in combinatie met houten of metalen omlijstingen, indien nodig met gecertifieerde brandweerstand.

Thermisch isolerende deuren

Het uitgangspunt is dat men bij bouwen of verbouwen steeds meer en beter gaat isoleren. Om ook op het gebied van binnendeuren een antwoord te geven, bieden wij verschillende thermisch isolerende deuren aan.

Inbraakwerende deuren

Uw veiligheid is belangrijk. Wij kunnen verschillende oplossingen aanbieden om bijvoorbeeld de toegangsdeur tot uw appartement te beveiligen. Dit kan gaan van eenvoudige aanpassingen tot volledig gepantserde deurgehelen.

Ook interesse in onze producten?

Neem dan snel contact met ons op voor vrijblijvende informatie.