Draaideuren

Draaideuren, ook wel zwenkdeuren of aanslagdeuren genoemd, zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Blokdeuren

Blokdeuren zijn binnendeuren die geplaatst worden in minimalistische concepten. De deur heeft meestal geen omlijsting. 

Een blokkader wordt vaak afgewerkt met onzichtbare scharnieren, maar kan eveneens met zichtbare afgewerkt worden.


Verfdeuren

Ben je op zoek naar een binnendeur die je zelf nog kan afwerken met een laagje verf? Ga dan voor een verfdeur of schilderdeur.

Deze deuren zijn zowel verkrijgbaar met een honingraat, tubespaan als volspaan kern.


Invisidoor ®

Het onzichtbaar deurkader voor een
tijdloos design.

Het invisidoor DL systeem is eenvoudig te integreren in metselwerk of gipsplaatwanden en heeft een zwaluwstaartprofiel waardoor deze bij bevestiging goed hecht.


Fineerdeuren

Een fineerdeur is het perfecte alternatief voor een massieve binnendeur. De deur wordt beplakt met een dunne laag echt hout waardoor het een massief uitzicht krijgt. De diktes van de fineer variëren volgens de toepassing en jouw keuze. 


Massieve deuren

Een massieve houten deur geeft je interieur een natuurlijke en solide look. Deze deuren worden op ambachtelijke wijze per bestelling gemaakt. Op heden zijn dit voornamelijk eik massieve deuren.


Stijldeuren

Onze stijldeuren worden gemaakt uit een zeer fijne MDF die we zelf importeren uit Italië. De deuren worden steeds op ambachtelijke wijze op maat gemaakt. We hebben een ruime collectie van modellen hierin, met en zonder glas.


Lakdeuren

De verschillende modellen in ons gamma kunnen aangeboden worden in een afgelakte afwerking. De deurbladen worden dan gecombineerd met een klikkassement zodat er na de plaatsing geen retouches moeten gebeuren.


HPL

De HPL deuren zijn stoot- en krasvast en leverbaar in een groot gamma aan kleuren. Wij hebben de HPL RAL 9016 standaard voorradig.


Ook interesse in onze producten?

Neem dan snel contact met ons op voor vrijblijvende informatie.