​Invisidoor® concept

Minimalistische architectuur zweert nu eenmaal bij strakke lijnen en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit
Vraag je offerte aan

Onzichtbaar deurkader Invisidoor DL 

De argenta invisidoor is een onzichtbaar aluminium kader voor draaiende binnendeuren. Doordat het kader ingepleisterd kan worden, is het mogelijk om een puur esthetische woning of ruimte te creëren. Een invisidoor ligt mooi in lijn met de wand waardoor er creatief kan omgaan worden met de ruimte.

Schuif in de wand oplossingen.

Schuifdeursystemen zijn perfect geschikt om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Doordat het deurblad verdwijnt in de muur gaat er geen plaats verloren aan een openingshoek van een draaiende of pivoterende deur. Dankzij de Argenta schuifdeursystemen gebaseerd op het invisidoor concept, geniet u van een tijdloos en strak design voor houten binnendeuren.

Onzichtbare plinten "Invisiplint"

De invisiplint is beschikbaar in een vlakliggende of een ingebouwde versie, telkens met hetzelfde strakke en minimalistisch resultaat waar u naar op zoek bent. Hierdoor lijkt het alsof vloer en wand naadloos in elkaar overlopen, zonder in te boeten op functionaliteit van een vloerplint. De invisiplinten beschermen, net zoals de klassieke opbouwplinten, tegen beschadigingen aan de muur en respecteren ook de nodige speelruimte voor het uitzetten van vloerbekleding.